EigenHaard Vastgoedbeheer

Je reageert op de vacature

Medewerker Schadezaken

Ons privacybeleid

Eigen Haard hecht er grote waarde aan dat de verwerking van jouw persoonsgegevens gebeurt op een manier die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy (AVG).

Door het versturen van het sollicitatieformulier geef je toestemming voor de verwerking van jouw persoonsgegevens en het opnemen daarvan in onze recruitmentdatabase.

Om jouw sollicitatie te kunnen voortzetten, moet je toestemming geven voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Zonder jouw toestemming is het helaas niet mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Je kunt jouw toestemming op elk moment intrekken.

Wij zullen jouw gegevens vertrouwelijk behandelen en uitsluitend gebruiken voor werving- en selectie doeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Verder heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Je kunt hieronder kiezen of je wilt dat we jouw gegevens verwijderen na vier weken of na één jaar vanaf het moment dat de sollicitatieprocedure voor jou is afgerond. Wil jij dat wij jouw gegevens nog eerder verwijderen? Wij zullen jouw gegevens direct verwijderen uit onze database zodra jij ons daarom verzoekt. Hiervoor en voor andere vragen betreffende het Privacy Statement kun je het volgende e-mailadres gebruiken: solliciteren@eigenhaard.nl.

Reeds geregistreerd?


 


Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatie gegevens heeft de voorkeur?